Ζωγραφίζεις;

Friday, May 30, 2008

Lily Allen vs Akon

Πολύ μ'αρέσει αυτή η παρανοϊκή απάθεια. "When you first left me i was wanting more, but you were fucking that girl next door, whacha do that for?". γαμούσες τη διπλανή. μα γιατί; . Εν τέλει καταλήξαμε στο ότι ο πρώην της Lily Allen είναι ο Akon. Αυτό γίνεται προφανές με τη σύγκριση των 2 τραγουδιών "Smile" της Lily Allen και το "Lonely" του Akon. καλο παιδί κατα βάση.

Εβδομάδα των παχών

Ή καλύτερα, μία ακόμα εβδομάδα των παχών. Και κρίμας γιατί είχα καταφέρει να μπω σε μία σειρά και εκτός από το μαμ να κόψω και το πάφα-πούφα αλλά ήρθε το τρισκατάρατο sorbonne και με απορρύθμισε πλήρως. Ξανάρχισα να καπνίζω αρειμανίως και να ενδίδω στο επίμονο φλερτ οποιουδήποτε βρώσιμου είδους. Τα αποτελέσματα είναι δυστυχώς εμφανή. Το αμετακίνητο βυζόκοιλο που λόγω της ύπουλης και υπόγειας τακτικής μου είχε περιέργως αρχίσει να υποχωρεί, εν τέλει όχι μόνο παγίωσε τα κεκτημένα του αλλά άρχισε να επεκτείνεται και πέραν αυτών.
Τώρα λοιπόν έφτασα σε κρίσιμο σημείο, διότι οι οψιόν μου δύο εισί: Μπορώ να συνεχίσω να τρώω με την ίδια ή ακόμα μεγαλύτερη συχνότητα και σαφώς αυξημένες ποσότητες. Έτσι το αμετακίνητο πλην όμως επεκτεινόμενο βυζόκοιλο θα γίνει απλώς μια συμπαγής σφαίρα λίπους που θα καλύψει και τα πόδια μου. Το μόνο που μένει να κάνω σ'αυτήν την περίπτωση είναι να βάλω τους δείκτες των χεριών μου πάνω από τα αυτιά μου και έτσι θα μετατραπώ σε ένα ωραιότατο χοπ-χοπ (φωτογραφία του οποίου δίδεται στο τέλος του ποστ). Ωστόσο, μπορώ να τιθασεύσω το βίαιο πάθος μου για μαμ και ταυτόχρονα να καλλιεργήσω μια ροπή προς την άθληση. Γιες, άι'λλ ντου ιτ!
Το πρωί θα πάω για ποδήλατο μετά από τουλάχιστον 4 χρόνια επίμονης αποχής. Ελπίζω ότι όντως είναι από τα πράγματα που δεν ξεχνιούνται ποτέ γιατί στην αντίθετη περίπτωση την έβαψα. Βέβαια δεν τρέφω την ουτοπική ελπίδα ότι θα διανύσω και ιδιαιτέρως μεγάλη απόσταση, δεδομένης της λατρείας μου προς τον καλό μου φίλο, το στριφτό τσιγάρο, αλλά και πάλι αξίζει μια δοκιμή.. όχι; Γουίς μι λακ όπως και να'χει γιατί ειλικρινά, το να κάνω γυμναστική για'μένα είναι μια τεράστια υπέρβαση. Προφανώς ανήκω στην τεράστια ομάδα ανθρώπων για τους οποίους εφευρίσκονται όλοι οι τραγικοί τρόποι αδυνατίσματος, κάτι για το οποίο θα μιλήσω λογικά σε επόμενο ποστ. Ζε βου κιτ!
Α ναι, να και το χοπ-χοπ!

Thursday, May 29, 2008

Του νταβατζή σου..

..δηλαδή εμού. Αυτό το σύντομο πλην όμως περιεκτικό ποστ είναι στην ουσία ένα βλογ-πίμπινγκ, μια που θα σας δώκω λίνκια για 3 νεογέννητα βλογ που χαίρουν της εκτιμήσεώς μας:
http://rodakinia.blogspot.com (Το βλογ της Ρος ή απλά, το παραλήρημα ενός λέοντα. Γουί ρίλι λάικ! αα και με ευρύ φάσμα συναισθημάτων ΚΑΙ με ποιητικές εξάρσεις! τι καλύτερο;)
http://3eminame.blogspot.com (Του τρελλού η κατάσταση κι εκεί, αν και εγεννήθη προ 2 ημερών. Ουσιαστικά είμαστε μάρτυρες της παράνοιας ενώς διδύμου -του Μάικ- και της ύποπτης σιωπής μίας καρκίνου. Ρωτήστε για την ιστορία του ονόματος, υπάρχει θέμα!)
http://laxanakia.blogspot.com (Μαζικό ντελίριο σε ένα βλογ του οποίου ο δημιουργός ζήτησε το κόπυράιτ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ αλλά δεν του κρατάμε κακία, διότι έχουμε και μία ανατροφή. Ναι φιλ, σε δίνω στεγνά. Ντε τουτ φασόν, στο εν λόγω βλογ αναγαστικά θα υπάρχει μια πολυμορφία, δεδομένου του ότι οι ποστάροντες είναι τέσσερις: ο φιλ, η ρο, ο μιχάαααλ'ς και η αφεντιά μου-που à propos θα ήθελα να γίνω ισότιμο μέλος με εσάς φιλ και ουχί απλώς ένα γκεστ, άντε μην πάρω το χτελ και βρεθούμε ξαφνικά βυζί με βυζί!:Ρ)
Αυτά προς το παρόν λαχανάκια μου κι ελπίζουμε να έχουμε γενικώς την πολύτιμη υποστήριξή σας. Βρήκαμαν κι εμείς ένα λόγο ύπαρξης οπότε σας εκλιπαρώ με το θλιβερότερο και πλέον αξιοθρήνητο ύφος που μπορώ να πάρω να μας κομμεντάρετε ανεξαρτήτως του αν συμφωνείτε ή όχι για να μη μας πιάσουν πάλι τα υπαρξιακά μας και τρέχουμε για ζανάξ νυχτιάτικα. Μερσί αν αβάνς ε ν'ουμπλιέ πα que ζε βουζ εμ!:)

Tuesday, May 27, 2008

Άι'μ σόου εξάιτιντ!!

Εντ άι τζαστ κεν'τ χάιντ ιτ! Ξυπνήσαμαν από ένα διατροφικό λήθαργο ετών και είμαι πολύ περήφανος!:) Ω ναι, ανακαλύψαμαν ξαφνικά ότι "μας πουλάνε λάδι μηχανής για ηλιέλαιο" και ξεσηκωθήκαμαν. "Μας πουλάνε". Ποιοί; Αυτοί. Στο μυαλό κάθε Έλληνα υπάρχουν οι "Αυτοί" που ευθύνονται για οτιδήποτε. Από μια άυξηση του ΦΠΑ μέχρι τα αέρια που προκαλεί η υπερκατανάλωση φακής. Είναι ο πλέον αγαπημένος και διαδεδομένος αποδιοπομπαίος τράγος, ένα ιερό (α)πρόσωπο της ελληνικής συνωμοσιολαγνείας.
Συγκεκριμένα όσον αφορά στο θέμα του λαδιού, οι "Αυτοί" είχαν εντοπιστεί πολύ πριν τη δημοσιοποίηση του όλου μπουρδέλου από ορισμένα ανεξάρτητα λαγωνικά, ήτοι από συμπατριώτες μας που με το σύνθημα "έχω μύτη εγώ!" μας προειδοποιούσαν χωρίς φιξ τεκμήρια φυσικά ότι "σ'αυτά τα φαστ-φουστ, πώς τα λέτε, τα τηγανίζουνε όλα σε πετρέλαιο!". Ναι υπήρχε μία δόση υπερβολής, η οποία όμως αποτελεί πιστοποίηση της εθνικής μας ταυτότητας. Το θέμα είναι ότι στη ρεαλιστική της εκδοχή, αυτή η προειδοποίηση έχει μια κάποια λογική βάση.
Χωρίς καμία ουσιαστική γνώση πάνω σε μηχανολογικά θέματα και βάσει κοινής λογικής και μόνο, υποθέτω ότι το λάδι μηχανής έχει όσο να πεις μια ανθεκτικότητα παραπάνω σε σχέση με τα υπόλοιπα λάδια (βλέπε ηλιέλαιο). Επομένως θα αντέχει και περισσότερο σε αυξημένες θερμοκρασίες. Άρα αν θέλουμε να νοθεύσουμε το ηλιέλαιο στο οποίο τηγανίζουμε π.χ. τα τσιπς μας ούτως ώστε να αυξήσουμε την ανθεκτικότητά του, περιορίζοντας έτσι τας δαπάνας μας με προφανή συνέπεια την άυξηση των κερδών (ειδικά αν είμεθα και πολυεθνική εταιρία ) ε, θα προτιμήσουμε λάδι μηχανής! Γιες, προφανώς για'μένα η όλη υπόθεση δεν αποτελεί σκάνδαλο.
Βέβαια η λέξη σκάνδαλο αυξάνει πάντα ως διά μαγείας τις πωλήσεις και τους δείκτες τηλεθέασης. Χρυσό παράδειγμα και ο ομώνυμος δίσκος της απόλυτης Πέπης Τσεσμελή.

Thursday, May 15, 2008

Δίσκο ξέρεις να κρατάς;;

Ναι, αλλά αυτή η ερώτηση μου προκαλεί κατ'αρχάς τρόμο γιατί δε μου πολυκάθεται συντακτικά (το "Ξέρεις να κρατάς δίσκο;" μου φαίνεται πιο σικ) και επίσης φέρνει ένα σύννεφο αυτοαμφισβήτησης και αμφιβολίας, το οποίο πλανάται πάνω μου και μου μειώνει το οπτικό πεδίο. Ωστόσο, δεν είναι η ερώτηση αυτή καθ' εαυτή που μου το προκαλεί όοολο αυτό, όσο το ύφος με το οποίο είναι γαρνιρισμένη. Είναι ένα ιδιόμορφο ύφος που ταιριάζει γάντι σε ερωτήσεις όπως:
-Ξέρεις να αποσυναρμολογείς ρουκέτες;
-Ξέρεις να κάνεις Gram χρώση;
-Ξέρεις πώς τετραγωνίζεται ο κύκλος;
-Ξέρεις πόσες ακέραιες λύσεις έχει η εξίσωση ψ2=x2-x+1; (ναι, είναι εκθέτες αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω αυτό.. οπότε..)
-..ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΚΘΕΤΕΣ ΣΤΑ ΠΟΣΤ;;;;
Το αποτέλεσμα αυτού του ανήθικου ψυχολογικού πολέμου που επι τη ευκαιρία καταγγέλω με σιδηρά πυγμή και θάρρος, είναι η απάντηση να διαμορφώνεται ως εξής: "Ναιιι;".
Γιατί ναι χρυσέ μου, φυσικά και ξέρω να κρατάω δίσκο. Ναι και με πράγματα πάνω του. Λες και θα μεταφέρω ήπαρ για μεταμόσχευση μαζί με ΤΝΤ σε χωματόδρομο. Θα παίρνω ποτηράκια και μπουκαλάκια και θα τα πηγαίνω από τη μία άκρη του μαγαζιού στην άλλη, δεν ήξερα ότι χρειαζόταν και πανεπιστημιακή κατάρτιση επί του θέματος.
Τα νεύρα κρόσσι.

Monday, May 12, 2008

..ούτε στο χειρότερο εχθρό μου!

..αν και καλό είναι να μην είμεθα απόλυτοι σ'αυτή τη ζωή.. :Ρ