Ζωγραφίζεις;

Thursday, May 29, 2008

Του νταβατζή σου..

..δηλαδή εμού. Αυτό το σύντομο πλην όμως περιεκτικό ποστ είναι στην ουσία ένα βλογ-πίμπινγκ, μια που θα σας δώκω λίνκια για 3 νεογέννητα βλογ που χαίρουν της εκτιμήσεώς μας:
http://rodakinia.blogspot.com (Το βλογ της Ρος ή απλά, το παραλήρημα ενός λέοντα. Γουί ρίλι λάικ! αα και με ευρύ φάσμα συναισθημάτων ΚΑΙ με ποιητικές εξάρσεις! τι καλύτερο;)
http://3eminame.blogspot.com (Του τρελλού η κατάσταση κι εκεί, αν και εγεννήθη προ 2 ημερών. Ουσιαστικά είμαστε μάρτυρες της παράνοιας ενώς διδύμου -του Μάικ- και της ύποπτης σιωπής μίας καρκίνου. Ρωτήστε για την ιστορία του ονόματος, υπάρχει θέμα!)
http://laxanakia.blogspot.com (Μαζικό ντελίριο σε ένα βλογ του οποίου ο δημιουργός ζήτησε το κόπυράιτ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ αλλά δεν του κρατάμε κακία, διότι έχουμε και μία ανατροφή. Ναι φιλ, σε δίνω στεγνά. Ντε τουτ φασόν, στο εν λόγω βλογ αναγαστικά θα υπάρχει μια πολυμορφία, δεδομένου του ότι οι ποστάροντες είναι τέσσερις: ο φιλ, η ρο, ο μιχάαααλ'ς και η αφεντιά μου-που à propos θα ήθελα να γίνω ισότιμο μέλος με εσάς φιλ και ουχί απλώς ένα γκεστ, άντε μην πάρω το χτελ και βρεθούμε ξαφνικά βυζί με βυζί!:Ρ)
Αυτά προς το παρόν λαχανάκια μου κι ελπίζουμε να έχουμε γενικώς την πολύτιμη υποστήριξή σας. Βρήκαμαν κι εμείς ένα λόγο ύπαρξης οπότε σας εκλιπαρώ με το θλιβερότερο και πλέον αξιοθρήνητο ύφος που μπορώ να πάρω να μας κομμεντάρετε ανεξαρτήτως του αν συμφωνείτε ή όχι για να μη μας πιάσουν πάλι τα υπαρξιακά μας και τρέχουμε για ζανάξ νυχτιάτικα. Μερσί αν αβάνς ε ν'ουμπλιέ πα que ζε βουζ εμ!:)

3 Comments:

Blogger michalis said...

wwwwww..ti suginisi..kai ti xara..8eos.telos.thnx:D

May 29, 2008 at 5:17 AM  
Blogger Ρο said...

awww
agapaw <3

May 29, 2008 at 2:58 PM  
Blogger Κώστας said...

Να τα χαίρεστε τα μπλογκάκια σας!

May 30, 2008 at 1:56 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home