Ζωγραφίζεις;

Friday, May 29, 2009

Δεν το κάνεις..

Ψάχνοντας κάτι σε ιβέντ για να γιομίσω το επερχόμενο σουκού, έπεσα πάνω στο εξής: "Βραδιά διασκέδασης χωρίς τσιγάρο". Ακούστηκε δελεαστικό, καθ'ότι είμαι ένας καπνιστής σε άρνηση, που σημαίνει ότι μπορώ να ζήσω και χωρίς τσιγάρο [ειδικά αν αυτό είναι για λίγες ώρες].
Ωστόσο η ανάγκη για τσιγάρο μπορεί να γεννηθεί από μία ελεεινά πιεστική κατάσταση, όπως πουχού αυξημένο άγχος. Το θέμα είναι, πάντως, ότι από τον τίτλο και μόνο το εν λόγω ιβέντ μου φάνηκε ενδιαφέρον. Θέλησα όμως να διαβάσω και λεπτομέρειες, διότι θα έπρεπε να ξέρω αν θα είχε φρι μπουφέ -ώστε να φροντίσω να μη φάω τίποτα όλη μέρα- ή φρι μπαρ -ώστε να χαρώ εκ των προτέρων. Κι όμως, αυτό που διάβασα ήταν μακράν χρησιμότερο.
"[μπλα μπλα μπλα]..στη μουσική σκηνή Gazarte. [καλά ως εδώ. και συνεχίζει μπλα μπλα yada yada yada]..Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Αλκηστις Πρωτοψάλτη και του Στέφανου Κορκολή."
....
-πώς είναι δυνατόν να ΜΗΝ καπνίσεις σε μία τέτοια κατάσταση;;-
........
..............
-εκτός βέβαια κι αν με το "χωρίς τσιγάρο" εννοούν ότι θα μοιράζουν όπιο και κόκα στην είσοδο, τότε μπορεί να γίνει σχετικά βιώσιμο-
&^$*(&*&#%^*%^@!(*&^%$)&$%^%)@((@

Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι απ'την πρώτη ιουλίου που απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους κλειστούς χώρους, ΑΥΤΟ θα είναι το μοτίβο της διασκέδασης;
*αποπληξία*

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home