Ζωγραφίζεις;

Friday, June 12, 2009

Όινκ!

"Τα δώδεκα έφτασαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης στη χώρα μας."
..Ήτοι δώδεκα άνθρωποι στο μεταίχμιο μεταξύ ανθρώπινης και γουρούνειας φύσης. Στο κόνσεπτ έχουμε τέσσερις νέες παραλαβές, από καναδά, ιταλία και αμέρικα. Το αμέρικα -πάντα της πλεονεξίας- μας έστειλε δύο ημιγούρουνους, μία εκ των οποίων στην τρυφερή [;] ηλικία των δεκαπέντε ετών. Κι ενώ τους τρεις τους έστειλαν στο Σισμανόγλειο [ελπίζω όχι γιατί η Θώδη έγινε χοιροβοσκός], το δεκαπεντάχρονο φιλοξενείται, λέει, σε φιλικό του σπίτι. Το καλό που της θέλω, εκτός Αθηνών.
Τελικά αυτή η γρίπη είναι το νέο τρεντ. Είναι όντως εντυπωσιακό να απαρνείσαι τη φύση σου και με εικοσιτρία φτερνίσματα να γίνεσαι γουρούνι. Πλας, είναι δωρεάν, σε αντίθεση με την αλλαγή φύλου που δεν καλύπτεται καν από τα ταμεία. Νάις!
Ανακηρύχθηκε δε ομοφώνως σε πανδημία από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας κι εδώ φαίνονται τα αρνητικά της παγκοσμιοποίησης. Η γρίπη των χοίρων είναι το νέο άι-φόουν! Σκατά στον ιμπεριαλισμό, σκατά στα στάρμπαξ, σκατά στην κλώντια σίφερ!
Προβληματισμένος από την έκταση του φαινομένου, πραγματοποίησα ενδελεχή έρευνα με απώτερο στόχο να βρω τη ρίζα του κακού. Ποίος μεταδίδει αυτήν την παρανοϊκή μόδα δεξιά κι αριστερά; Ποια είναι αυτή η σύγχρονη Κίρκη που δόλια θέλει να μας μεταμορφώσει όλους σε γρούνια; ΠΟΙΟ ΜΟΥΝΙ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΕΤ ΘΙΑΤΕΡ;;
...
.......
.....
ΑΥΤΟΣ:


Αυτό το αρχίδι με το γουρονομομπίλ, γυρνάει ινκόγκνιτο -ανεξήγητο το πώς- από'δω κι από'κει κάνοντας πλύση εγκεφάλου για το πόσο καύλα είναι να είσαι γουρούνι κτλ κτλ. Οργανωθείτε: θα τον επιάσουμε, θα του κρεμάσουμε μία ταμπέλα "είμαι τεντυμπόης, έκανα γουρούνι τον καθηγητή μου" και θα τον διαπομπέυσουμε από τη Φωκίωνος Νέγρη μέχρι την ακρόπσολη. Φάκερ.

2 Comments:

Blogger estelle said...

χαχαααα, γεια σας αγοράκια...
Ααααχ, πάει ο Michael, πάει κι η Fara Foset. Η γνωριμία μας σηματοδοτείται από χαμούς, και δε μ' αρέσει :P

June 26, 2009 at 2:38 AM  
Anonymous deppy said...

xaxaxaxaxaxax to gourounomompil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaxafehgxedghif uhhavfacsxxzfcxzgfaxaxazxzxzxxzxzxaxaxaxaxxaxaaaaaaaaaaaaaaa

June 28, 2009 at 10:18 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home