Ζωγραφίζεις;

Monday, October 27, 2008

Διευκρινήσεις..

Ναι, μερικές διαυκρινήσεις γιατί είχαμαν ολόκληρο θέμα χθες και λίγο εκουράσθην. Το χθεσινό ποστ ανέβηκε μεν χθες αλλά ήταν εντελώς ετεροχρονισμένο. Με λίγα λόγια, η συναισθηματική-ψυχική κατάσταση του γράφοντος δεν είχε καμία σχέση με αυτήν που παρουσίαζε το κείμενο, γιατί μιλάμε για κείμενο που αναφέρεται σε μία χρονική περίοδο περί των αρχών του καλοκαιριού. Δηλαδή duh, είμαι ηθοποιός πουλάκιααα, δε θα μπορούσα να τραβήξω συναισθήματα από το στοκ και να τα μεταδώσω; :Ρ
Επίσης, ο γραπτός λόγος έχει το χαρακτηριστικό ότι επιδέχεται την επιλογή οποιουδήποτε ύφους κατά την ανάγνωση, άρα ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Άλλος το είδε επιθετικό, άλλος το είδε προσβλητικό, άλλος δεν κατάλαβε τις μισές λέξεις.. Είναι όπως όταν διαβάζεις ένα λογοτεχνικό κείμενο. Χωράνε πολλές ερμηνείες. Ωστόσο, πραγματικά δεν είχα κανένα ιδιαίτερο συναίσθημα όταν το έγραφα. Δεν είναι του στυλ μου να κάνω δακρύβρεχτα ή οργισμένα ποστ(ς;) όπου τα χώνω δεξιά κι αριστερά, λες και το βλογ είναι μέσο εκδίκησης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ήθελα απλώς να είμαι ειλικρινής μπροστά σε ορισμένους των οποίων η στάση μου φαίνεται παντελώς ανειλικρινής, όχι για να το παίξω καλός αλλά για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. C'est tout.
Από'κει κι έπειτα, μπορεί οποιοσδήποτε να μου πει το κλασικό γκετ ε λάιφ. Κι εδώ είναι το κλου: άι χαβ ε λάιφ και οι άνθρωποι γύρω μου το γνωρίζουν, δηλαδή τζίζας, δεν κάθομαι όλη μέρα-κάθε μέρα να ασχολούμαι μίρι μίρι με το συγκεκριμένο θέμα. Τώρα που βρήκα επιτέλους ίντερνετ σε δικό μου πισί, έκατσα κι ανέβασα ένα κείμενο γραμμένο από καιρό. Όπως και να'χει, δε θα ασχοληθώ άλλο με το συγκεκριμένο θέμα, απλώς ήθελα να κάνω μερικές διευκρινήσεις. Αν τώρα κάποιος θέλει οτιδήποτε πέραν αυτών, μπορεί να το ζητήσει.
Να πεθάνει ο χάρος!

Sunday, October 26, 2008

Δε με αφορά =)

..γιατί απλώς δε με αφορά. Άλλωστε η αυτοπροβολή πάντα με κούραζε, οπότε απλώς απηλλάχθην από ένα (ιδιαιτέρως βαρύ και άχρηστο οφείλω να σημειώσω) ανθρώπινο φορτίο. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι απαλλάχτηκα μονόπλευρα γιατί αυτός ο συρφετός ανά καιρούς προσπαθεί να μπει ξανά στα χωράφια μου [κάτι που εννοείται ότι δεν πρόκειται να επιτρέψω επομένως ματαιοπονεί], όπως τυχαίνει να κινούμαι και στις σχέσεις μου -ειδικά στις ερωτικές. Αποφασίζω δηλαδή ότι δεν πάει άλλο και περιμένω να με χωρίσουν. Επομένως ναι ναι, από την copycat (δηλαδή ειλικρινά, καταλαβαίνω ότι δεν έχεις άποψη αλλά ή προσπάθησε να αποκτήσεις, ή μείνε λευκός καμβάς διότι η σκύλευση κάνει μπαμ από μακριά.. κοινώς, το faux αγαπητέ κραυγάζει, είτε το δέχεσαι είτε όχι.) στρουθοκάμηλο είχα χωρίσει καιρόοο πριν αλλά από καθαρή μαλακία περίμενα και ωρυόμουν σαν το καθυστερημένο γκνου, λες και δε θα έβρισκα καλύτερα αλλού. Όπως και βρήκα (νιαρ, δηλαδή ναιιι) και όλα τούτα είναι στο παρελθόν. Όσον αφορά στις ερωτικές σχέσεις. Διότι στις φιλικές εξακολουθώ να λειτουργώ έτσι. Με δυο λόγια, από τη στιγμή που μου φέρθηκες πούστικα, το'χεις χάσει. Έτσι λοιπόν κι ένα γκρουπάκι πραγματικά μικρών ανθρώπων, που εδώ και καιρό το'χει χάσει. Το καταλάβανε; Αν όχι, κάποια στιγμή θα. Εγώ απλώς αδιαφορώ διότι έτσι κι αλλιώς πρόκειται για ανθρώπους διάφανους-διάφανους με την κακή έννοια, άοσμους, άηχους. Και το faKebook παρεμπιπτόντως, δεν αποτελεί τεκμήριο μίας περαιτέρω σχέσης, είναι ένα απλό σόσιαλάιζινγκ. Και το κατέχω, μπιλίβ μι.
Το γιατί τα λέω όλα αυτά από εδώ, είναι λογικό ερώτημα. Δεν ξέρω, είχα οίστρο. Άλλωστε αν κάποιος απ'αυτό το γκρουπάκι αναρωτιέται "μα γιατί είσαι ψυχρός απέναντί μου;" (παγερός θα έλεγα αλλά τέλος πάντων), μπορεί να διαβάσει το λόγο εδώ. Τελικά, οι υδροχόοι είμαστε ό,τι να'ναι αλλά πρέπει να το σκεφτείς **πολύ** καλά προτού μας κάνεις την πουστιά. Κι ένα βίδεο για να κάνουμε και λίγο γιουκ γιουκ μετά από τόση σοβαρότητα.. [αθάνατη γαλλικιά παπ μνιούζικ]

Wednesday, October 22, 2008

Η κρίση συνεχίζεται..

Αρχικά όμως θέλω να ευχαριστήσω την Ντέπυ και τη Ρο διά τα σχόλιά τους και ναι, Ντέπυ, γκρινιάζω. Γκρόαρ. :Ρ
Ωστόσο, τώρα που μπορώ να γράφω εντελώς ό,τι θέλω, είναι θεϊκό! Να τι βίδεο θα κοτσάρω και πάλι για την αφεντιά μου και όποιον τραγικό πέσει πάνω στο βλογ:


Σας αγαπώωωωωωωωω και μουνί μουνί μουνίιιιιιιιιιι!!
πουτάνα κωλότριχα ωρθωγραυικά λάθει!!!
βυζοχαράδρααααααααα!!!
λίνα σακκάααα!!

Tuesday, October 21, 2008

Άπονη ζωή..

Επειδή προφανώς κάνω πια ποστ μόνο για τον εαυτό μου [γιατί κανείς δε μας σχολιάζει, ούτε καν ο ανισόρροπος, δηλαδή ειλικρινά, ξεφτίλα..], αποφάσισα με συνοπτικές διαδικασίες ότι μπορώ να γράφω ό,τι θέλω. Οπότε για σήμερα, μου έχω ένα υπέροχο βίδεο που μου θυμίζει τη γιαγιά μου. Και επίσης έχω να πω μουνί, κώλος, ματωμένη σερβιέτα.

Monday, October 20, 2008

Ζε σουί τρανκίλ!

Επιτέλους, κατάφερα να ηρεμήσω μετά από ένα τσουνάμι ταλαιπώριας και γκαντεμιάς. Υπήρξαν ορισμένες εξελίξεις που θα ήθελα να αναφέρω:
1. Η Dianne Reeves τελικά δε θα εμφανιστεί στο Αριστοτέλειο αλλά στο Βελλίδειο (εκεί, στην έκθεση, κάτω απ'τον πύργο του χατζηγιάννη-διότι οτε και χατζηγιάννης είναι πλέον ένα και το αυτό).
2. Το βλογ με την παράνοια του βιολογικού, παρά την όποια υποστήριξη έλαβε, τελικώς διεγράφη. Πα ντε κουά, ενδεχομένως θα υπάρξουν αναφορές στο χάος από το παρόν βλογ.
3. Όποιος θέλει να μάθει γαλλικά ας ρίξει ένα κόμμεντ και θα τον ταχτοποιήσουμε. Μη σοκάρεστε, οι τιμές είναι εκνευριστικά προσιτές. Είναι ακριβό και το πετρέλαιο, σεβόμεθα την παγκόσμια οικονομική κρίση.
4. Επειδή βαριέμαι και όσο διαβάζω και κάνω εργασίες για το μπουρδέλο νοιώθω τα εγκεφαλικά μου κύτταρα να αυτοκτονούν, όποιο λαχανάκι θέλει να μου δώσει υλικό για να γράψω κάτι, ας στείλει μέιλ στο xazorinokeri@gmail.com
Ετούτα τα ολίγα προς το παρόν, μικρά μου. Έχω να συνεχίσω μία εργασία και να ταχτοποιήσω τη δισκοθήκη μου. Σας ασπάζομαι.

Sunday, October 12, 2008

Ανακάλυψηηη!

Μυστηριώδης περσόνα του βιολογικού του ΑΠΘ, που χρωστάει της Μιχαλούς, καταθέτει το δράμα που ζούμε σ'αυτό το δεκαόροφο κωλοχανείο. Θαρρώ πως θα έχει ενδιαφέρον!
http://in-vitro-mutagenesis.blogspot.com

Saturday, October 4, 2008

Απορία ψάλτου,..




υ.γ.1: Δε θα υποκύψω στον ανήθικο εκβιασμό των φεϊσμπουκιανών φίλων του βλογ που ζητούν απεγνωσμένα τας φωτογραφίας της Δήμητρας Λιάνη.
υ.γ.2: Βάσω, κιπ εν άι ον δε βλογ και δε θα χάσεις..:D
υ.γ.3: Πού είναι η Ρούλα Κορομηλά;
υ.γ.4: νιάααρρρ..xD
υ.γ.5: κουνννννν!:D