Ζωγραφίζεις;

Sunday, June 22, 2008

...καφέ;

Πιστεύεις ότι μπορείς να διογκώσεις το χωροχρόνο; Εύχεσαι η μέρα να είχε 36 ώρες και η ώρα 1500 λεπτά; Το αίμα σου αποτελείται κατά 95% από καφεΐνη; Μην τρομάζεις, απλά πάσχεις από το σύνδρομο της εξεταστικής περιόδου, το οποίο εμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και συνολικά τρεις φορές κατά τη διάρκεια του έτους.
Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, θα περάσει λίαν συντόμως. Βεβαίως ξέρω ότι είναι μια από τις πλέον απαίσιες περιόδους, ειδικά από στυλιστικής απόψεως. Οι ενδυματολογικές επιλογές τουλάχιστον όσο είμεθα μέσα στο σπίτι, κυμαίνονται από το οικτρό μέχρι το Μαρία της γειτονιάς. Το βασικό μότο "κάτι άνετο γαμώ το στανιό μου" έχει σαν αποτέλεσμα να τρέφουμε μια σαφή προτίμηση στα αθλιότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας όπως σε πεταμένα βρακιά με τρισάθλια μοτίβα και σε μπλουζάκια που υποδηλώνουν την απόλυτη κατάρρευση (όπως μπλουζάκια με κομμένο γιακά γιατί κάποια στιγμή ήθελες κορδέλα για το μαλλί και το λάστιχο του τι-σερτ ήταν η πλέον πρόσφορη επιλογή, εκείνο το στράπλες που αγόρασες για να το κάνεις ξεσκονόπανο αλλά αντ' αυτού τώρα το φοράς και ως φούστα ενίοτε). Όσο για τα μαλλιά, αυτά έχουν αυτονομηθεί πλήρως, αψηφώντας τη βαρύτητα προσθέτοντάς σου όμως παράλληλα ύψος χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
Το μόνο πρόβλημα έιναι ότι αυτή η κατάσταση δεν περιορίζεται μόνο εν οίκω αλλά κοινοποιείται και εν δήμω. Όχι βέβαια ότι σε παρεξηγεί κανείς διότι όλοι βρισκόμεθα στην ίδια κατάσταση.
Πέραν του στάιλινγκ, ένα άλλο φετίχ αυτής της περιόδου είναι οι διατροφικές επιλογές που θυμίζουν εγκυμοσύνη. Ξυπνάς και τρως γεμιστά συνοδευόμενα από γάλα και τσουρέκι ενώ στα ενδιάμεσα θυμάσαι τα τραγικά ροδάκινα που είχες πάρει την προηγούμενη εβδομάδα και τα τιμάς δεόντος αν και έχουν γίνει φρουτόκρεμα. Δεν πειράζει, οι βιταμίνες σου χρειάζονται. Παρ'όλα αυτά, το προϊόν που γνωρίζει το μεγαλύτερο σουξέ αυτή τη σεζόν είναι ο καφές. Καφές σε οποιαδήποτε μορφή, από όλα τα μέρη του κόσμου, μέσα σε γλυκά, όλες τις ώρες, ακόμα κι όταν έχεις πλέον φτάσει σε κατάσταση καταστολής και χρειάζεσαι ενέσεις αδρεναλίνης για να συνεχίσεις να αναπνέεις. Πάντα δίπλα σου υπάρχει τουλάχιστον ένα ποτήρι καφέ. Παρεμπιπτόντως, θα ήτο χρήσιμον να βγει καφές σε ορό για να μην κουραζόμεθα και χάνουμε και χρόνο για την παρασκευή του.
Θα ήτο μεγάλη και σοβαρή παράληψις να μην αναφερθώ στη μορφή της επικοινωνίας καθ'όλη αυτήν την περίοδο. Οι προτάσεις αντικαθίστανται από μουγγανητά και νεύματα, ενώ όταν γίνει η υπέρτατη υπέρβαση και χρησιμοποιηθούν λέξεις, αυτές ανήκουν σε ένα εξαιρετικά περιορισμένο λεξιλόγιο: καφέεε, κοιμηθώ, δεν την παλεύω, γαμώ, διαβάσω, παλιοπουτάνα, καπνίσουμε, μας ξέσκισαν, διακοπές.
Στην ίδια χαοτική κατάσταση βρίσκονται και οι μουσικές επιλογές. Στράους, Θέλξη και Sex Pistols (τιμής ένεκεν με λατινικούς χαραΧτήρες) συνθέτουν το σάουντρακ των ημερών και αποκτούν ιδιαιτέρως βαρύνουσα σημασία στη δημιουργία του ψυχικού ανσάμπλ που απαιτείται την κάθε στιγμή.
Ψυχραιμία. Μπορούμε πάντα να υιοθετήσουμε την προσθήκη της εξής ρήτρας στο τέλος του γραπτού μας: "Καλέ περάστε με, θέλω να σηκωθώ να φύγω αλλά πρέπει να πάρω το πτυχίο για να μην κλαίει η μανουλίτσα μουυυ".

Saturday, June 14, 2008

Εκπολιτίσου!!

Εννοείται ότι θα σε βοηθήσουμε.. τα βίδεο που ακολουθούν είναι η απόδειξη!

(Ζουζουνιές και καλοκαιρινό αμπαλάζ, ό,τι πρέπει για διακοπές!)

(Μ'αρέσει γιατί μου θυμίζει τον τρόπο που τραγουδάει η γιαγιά μου.)

(Η σωστή αντιμετώπιση ενός χωρισμού. Και ναι, λέει ψολέω.)

Thursday, June 12, 2008

Anisorropos KAI rhinoceros...

Squawk says:
an deis ta 6 paratetagmena
etsi: 666666666666666666666666666666666
mporeis na peis oti einai enas stratos apo kerasforous profil
rhinocéros says:
xaxaxxax egw skeftomoun oti einai polloi swsies tou tintin se meros pou fysaei anatolika:P

Monday, June 9, 2008

Είδα στον ύπνο μου οτι

αντί για καπνό έστριβα βαμβάκι.