Ζωγραφίζεις;

Thursday, October 4, 2007

Χελωνάκια!

Ε και τι τίτλο να έβαζα δηλαδή; Έχει γυρίσει το μισό ηλιακό σύστημα ανάδρομο, βουτάμε συλλήβδην και ανεξαιρέτως στα σκατά κι εγώ θα ψάχνω τίτλους; Χελωνάκια πουλάκι μου! Και σάπια γατοτροφή στα μούτρα σου εσένα που με καταράστηκες να μην ξανασταυρώσω σχέση, ίχο δε πούτα. Ειδικά για'σένα λοιπόν, θα παραθέσω εδώ τις νέες μεθόδους αυτοκτονίας στις οποίες καταλήξαμε ως επιτελείο, έτσι για να παίρνεις ιδέες.
Ναι ναι, θα ξεκινήσω με τα ταμπόν φυσικά, μια που το είχα υποσχεθεί στο προηγούμενο ποστ. Και είναι τόσο μα τόσο απλό, που μπροστά του το να κόψεις τα νύχια σου με νυχοκόπτη μοιάζει με μελέτη επί των μηχανισμών κυτταρικής διαφοροποίησης. Χρειαζόμεθα ένα κυτίον ταμπόν (από τα μεγάλα) και ένα λίτρο νερό. Τοποθετούμε το ταμπόν (ή τα ταμπόν αν πρόκειται για λαρύγγι-προέκταση του αγωγού Μπουργκάζ-Αλεξανδρούπολη) προσεκτικα μέσα στον οισοφάγο, με το κορδονάκι να κρέμεται, μην πεθάνουμε από πνιγμό. Δε λέει. Στη συνέχεια, πίνουμε το νερό και από τη διόγκωση του ταμπόν, εντός ολίγου θα προκληθεί διάρρηξη του τοιχώματος του οισοφάγου (ΜΠΑΜ!) και θα επέλθει θάνατος. Πιθανές παρενέργειες: κατάπωση του ταμπόν και θάνατος από πνιγμό, τοξικό σοκ, κνησμός στα οπίσθια.
Στην περίπτωση που έχετε φετίχ με τα εσώρουχα, η τεχνική που ακολουθεί είναι η ιδανική! Χρειαζόμαστε μόνο ένα σουτιέν το οποίο και δένουμε σφιχτά στον καρπό, στον αγκώνα, στο γόνατο ή σε μία οιαδήποτε κλείδωση τέλος πάντων. Αναμένουμε μέχρι να σταματήσει η κυκλοφορία του αίματος και να αρχίσει η σταδιακή σήψη, η οποία και θα εξαπλωθεί σε όλο το σώμα. Ναι ξέρω, ίου. Πιθανές παρενέργειες: να το μετανιώσετε στα μισά της διαδρομής της σήψης με προφανείς συνέπειες.
Και μια που αναφερθήκαμε σε φετίχ, στην περίπτωση που είστε λάτρης των βυζακίων, μπορείτε να κάνετε το εξής: παίρνετε τραγικά μεγάλες ποσότητες ορμονών για αύξηση του στήθους. Το στήθος διογκώνεται, κι άλλο.. κι άλλο.. κι άαααααλλο.. μέχρι που εκρήγνυται, οπότε πεθαίνετε και εντυπωσιακά και έχοντας ζήσει την υπέρτατη ηδονή να πιάνετε ένα ζευγάρι τεραστίων τιτς χωρίς καμία μα καμία αντίσταση. Πιθανές παρενέργειες: να μην εκραγούν στο τέλος, οπότε σ'αυτήν την περίπτωση οι οψιόν είναι δύο: ταξίδι στην Καζαμπλάνκα για αλλαγή φύλου ή καριέρα με ερωτικές/αισθησιακές ταινίες για ένα πιο απαιτητικό κοινό.
Αυτές είναι προς το θλιβερό παρόν οι προτάσεις μας για μία αυτοκτονία έξω απ'τις νόρμες και το κατεστημένο. Εν τω μεταξύ, ο Μπάμπης ο μεσίτης δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής και ανησυχώ..

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

8eiko, egrapses gia akomh mia fora... mou ponese olo to swma apo ta gelia... rhino rules
[ostrich]

December 7, 2007 at 2:49 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home