Ζωγραφίζεις;

Thursday, September 27, 2007

Αυτόχειρες υδροχόοι (θα έγραφα αυτόχειρες παρθένοι αν ήμουν παρθένος)

Επειδή ερωτοχτυπήθην ο κάφρος και ως αναλφάβητος στον έρωτα έχω κρεμάσει την ταμπέλα «προς κατεδάφισιν» στο μαρμαρένιο μου στήθος, ανακάλυψα ορισμένες ύστατες λύσεις με υλικά που όλοι έχουμε στα σπίτια μας και που ακόμα κι αν δεν έχουμε, είναι πάμφθηνα! Γιέι! Διότι είπαμε να αυτοΧτονήσουμε αλλά δε χρειάζεται να μείνουμε και άφραγκοι. Ωστόσο οφείλω να τονίσω ότι οι μέθοδοι αυτές έχουν μεν μία επιστημονική βάση, αλλά τελείως θεωρητική. Επομένως αν κανένας από τους ελάχιστους αλλά πιστούς και αγαπημένους αναγνώστες του ταπεινού μας βλογ (κρίση αυτογνωσίας) δοκιμάσει στην πράξη κάποια απ’ αυτές, παρακαλείται να μας ενημερώσει για το αποτέλεσμα -ναι μωρέ, λέμε και καμιά κρυάδα να περνάει η (ψ)ώρα!

Ξεκινώ με τις αναβράζουσες ασπιρίνες, διότι ως γνωστόν το αναβράζον δρα γρηγορότερα από το κανονικό. Χρειαζόμαστε δύο με τέσσερα κουτιά από τις θαυματουργές ταμπλέτες. Σε ένα λίτρο νερό διαλύουμε το περιεχόμενο των κουτακίων και στη συνέχεια απολαμβάνουμε το πομφολίζον ρόφημα. Πιθανές παρενέργειες: απώλεια πονοκεφάλου διά βίου, υπερβιταμίνωση (οι αναβράζουσες ασπιρίνες περιέχουν βιταμίνη C), ξινίλες, κολπίτιδα, τσούξιμο κατά την ενούρηση.

Για αυτούς που θέλουν να ανακαλύπτουν καινούριες εμπειρίες μέχρι το τέλος, έχω να προτείνω τη χρήση μίγματος αντιρυτιδικής κρέμας και ασπραδιού αυγού. Φροντίστε η αντιρυτιδική που θα χρησιμοποιήσετε να είναι ισχυρή. Εξυπακούεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και συνδυασμός αντιρυτιδικών. Αναμίξτε το ασπράδι με την κρέμα/τις κρέμες και απλώστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο. Μετά από λίγη ή πολλή ώρα (εξαρτάται από τον τύπο της επιδερμίδας και την ηλικία), λόγω των τάσεων που ασκούνται από τη μετουσίωση των πρωτεϊνών (παρ'όλα αυτά πτυχίο βιολόγου δεν παίρνω μέχρι να αποκτήσει μετρό η Θεσσαλονίκη), το πρόσωπο θα αρχίσει στην ουσία να σκίζεται οπότε επέρχεται θάνατος από ακατάσχετη αιμορραγία. Ναι, λερώνει και πονάει λιγάκι οπότε συνίσταται κυρίως για όσους θέλουν να κάνουν εντυπωσιακή έξοδο και έχουν μαζοχιστικές τάσεις. Αν δεν αντέχετε τον πόνο επιβάλλεται η λήψη τριών tavor ή ο ψεκασμός του προσώπου με υγρό άζωτο πριν την επάλειψη της αλοιφής. Πιθανές παρενέργειες: υπερβολικά νεανική επιδερμίδα για πάντα, εκτός ορίων τράβηγμα και μεταφορά των ματιών στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ημικρανίες (οπότε εδώ καταφεύγετε στην προαναφερθείσα μέθοδο), δημιουργία ενιαίου ρουθουνιού, ρόλος θύματος στο "η μαύρη ντάλια 2".

Στην περίπτωση που είστε καπνιστής ή πάντα θέλατε να γίνετε και είχατε ενδοιασμούς, θα λατρέψετε αυτή τη μέθοδο! Παίρνετε έναν old holborn αρωματικό. Ω ναι είναι στην πορτοκαλί συσκευασία. Βράζετε νερό σε ένα σκεύος και το μεταγγίζετε σε καφετιέρα γαλλικού τύπου με έμβολο. Προσθέτετε το περιεχόμενο της συσκευασίας και περιμένετε ανάλογα με τα γούστα σας. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι αρκεί ένα μισάωρο. Στη συνέχεια πιέζετε το έμβολο και αφήνετε το γευστικότατο και πλούσιο σε πίσσα, νικοτίνη, φορμαλδεϋδη και υδροκυάνιο αφέψημα, να γαργαλίσει τον ουρανίσκο κι όλο το πεπτικό σας, κάνοντας δυνητικά κι ένα τσιγάρο. Πιθανές παρενέργειες: τρέμουλο, νικοτινίαση, εθισμός στον αρωματικό old holborn, αίσθημα καύσου κατά την ενούρηση, απώλεια προσανατολισμού.

Θεωρώντας ότι για αρχή οι μέθοδοι αυτές είναι αρκετές, θα κλείσω εδώ προς το παρόν το θέμα, ελπίζοντας à la fois να μη χρειαστεί να δοκιμάσω κάποια από αυτές (κοινώς ελπίζοντας σε μια ανταπόκριση, σνιφ-κλαψ). Εν τω μεταξύ νομίζω ότι κάποιο ανίερο ζεύγος κάπου μέσα σ’ αυτό το πολυπολιτισμικό οικοδομικό συγκρότημα, ερωτοτροπεί όσο εγώ γράφω και εκνευρίζομαι..

p.s.: Υπάρχει και μία μέθοδος όπου χρησιμοποιούνται ταμπόν αλλά βρίσκεται ακόμα υπό μελέτη.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ouaxaxaxaxxaxaxxaxaxaxxaxaxxaxaxaxxaxaxxaxaxxaxaxaxaxxaxaxxaxaxaxaxxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxxaxaxaxxaxaxxaxaxaxaxxxxaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!mono afto exw na pwwwww!!!!!xaxaxaxxaxaxaxxaxaxaxxaxaxxaxaxaxxa ntaxei eisai tragikossss kai eytyxws pou den eipes kai to xtesino tragiko sou me piperi ktl.....!!!!!!!!ta spasss mon amourrr!!

September 28, 2007 at 3:53 AM  
Anonymous Anonymous said...

mh ksexniomaste!
oerimenw enagwniws thn methodo tou tambon mesie.
ps: gamo thn ekfrash/ekthesh

September 28, 2007 at 5:16 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home