Ζωγραφίζεις;

Thursday, September 20, 2007

Ευσεβείς πόθοι

Είσαι single; Τα’ χεις παίξει; Χρίστηκες επίτιμο μέλος των αυνανιστικών κινήσεων; Ένα καμίνι σε καταπίνει; Ψάχνεις το άλλο σου μισό; Εδώ είμαστε εμείς για να σε βοηθήσουμε να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις! Να λοιπόν μερικές προτάσεις..

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΧΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ? ΝΕΟΣ 25 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

(Μία πολύ σοβαρή αγγελία που απευθύνεται σε ένα μάλλον απαιτητικό κοινό. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα τον κύριο Ψωμιάδη, ο οποίος και παντρεμένος είναι και μας έχει καταχύσει το νομό κανονικότατα.)

  1. Με ενδιαφέρει η γνωριμία με άντρα σοβαρό, σωματικά αδύνατο, πνευματικά ισορροπημένο.

(Για τους φιλάσθενους φίλους μας.)

  1. EIMAI 1.80 70 KILA 30 ETΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ.ΥΕΛΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥΣ ΨΩΛΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ.ΘΕΛΟ ΠΟΛΛΕΣ ΨΩΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ.

(Να, το παιδί εδώ yέλει κάτι πολύ απλό και καθημερινό. Μία βόλτα στο φθινοπωρινό αστικό τοπίο, έναν καφέ σε ένα ήσυχο μέρος, μία συζήτηση επί του Μπρεχτ. Και επιπλέον, είναι και κοινωνικό το πουλάκι μου.)

  1. kati endiaferon vre paidia yparxei?!?
    eimai 19 kai thelw na gnwrisw kopeles apo 18 ews 30.
    ta leme.....filakia! : )

(Αμέ! Η Θεσσαλονίκη είναι γεμάτη από ενδιαφέροντα πράγματα! Όπως αυτό: Στο πλαίσιο της 1ης Biennale Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης παρουσιάζεται το έργο του Γάλλου καλλιτέχνη Jean-François Bocle “Tout doit disparaître”. Πρόκειται για μια εγκατάσταση από χιλιάδες μπλε πλαστικές σακούλες, ένα σχόλιο στον καταναλωτισμό του σύγχρονου δυτικού κόσμου. Από τις 11 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα εκθέσεων Γαλλικού Ινστιτούτου.)

  1. Eimai 38 kai anazitw filo apo ath na enoikiasoyme mazi oraia gkarsoniera (epiplomeni to kalytero) gia gamistrona kai diakritiki jexoristi xrisi. MONO SOVARES PROTASEIS stilte email gia synenoisi

(Μα εννοείται ότι με μία τέτοια αγγελία θα έχεις μόνο σοβαρές προτάσεις.)

  1. Είμαι αγόρι 26χρ και θέλω να πάρω πίπα σε αρρενωπό άντρα 36χρ και άνω 100% ενεργητικό με χοντρά και ζουμερά προσόντα. Επίσης θα ήθελα πολύ να γνωρίσω μαύρο ενεργητικό. Αν κάποιος ξέρει πού συχνάζουν μαύροι εν στη θεσνίκη θα παρακαλούσα να με βοηθήσει.

(Το παιδί δεν είναι ρατσιστής. Με το ‘χοντρά και ζουμερά προσόντα’ μας λέει ξεκάθαρα ότι ψάχνει άντρα με μπάκα και γυναικομαστία, ενώ παράλληλα δηλώνει και λάτρης της μάδερλαντ. Αφήστε δε που συμμετέχει και στον αντικαπνιστικό αγώνα –βλέπε ‘θέλω να πάρω πίπα’, τι υγειινότερον;)

  1. ΓΕΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΑΓΟΡΙ ΣΤΑ 21 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ Κ ΑΡΕΝΩΠΟΣ. ΨΑΧΝΩ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΘΥΛΙΚΟ Η ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΣΕΞ! ΜΕΝΩ ΜΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΡΕΛΕΣ... ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!

(Διότι και οι σχιζοφρενείς φίλοι μας έχουν δικαίωμα στον έρωτα! Τρελλό σεχ, ήτοι σεχ μέσα σε μια κρίση μανίας καταδίωξης ή μεσούντος του παραληρήματος. Μένει και μόνος του, που σημαίνει ότι έχει δικό του δωμάτιο στον Άγιο Παντελεήμονα –το 27 κάνει στάση εκεί- και θέλει να αρχίσει τις τρέλλες που σημαίνει ότι δεν πάει πολύς καιρός που του εκδηλώθηκε η σχιζοειδής διαταραχή.)

Αυτά είχαμε να προτείνουμε προς το θλιβερό παρόν. Θα επανέλθουμε με περισσότερες προτάσεις γιατί έρχεται και χειμώνας και όλοι θέλουμε να ζεστάνουμε τις παγωμένες και σκουριασμένες από το νέφος καρδιές μας, να γεμίσουμε τα hέρια μας με τα hέρια μιας άλλης μοναχικής ύπαρξης και να βλέπουμε μαζί τις σταγόνες της χειμωνιάτικης βροχής να μαστιγώνουν τα τζάμια της εκάστοτε ερωτικής μας φωλιάς.

5 Comments:

Blogger Ανισόρροπος said...

Είμαι αγόρι 26χρ και θέλω να πάρω πίπα σε αρρενωπό άντρα 36χρ και άνω 100% ενεργητικό

to 100% energhtikos shmainei oti xezei 24/7?

September 20, 2007 at 3:32 AM  
Blogger Unknown said...

lol..
Καλά πάω στοίχημα ότι η σχολή σας είναι/ήταν απέναντι από το ΑΧΕΠΑ..
if you know what I mean.

September 20, 2007 at 5:12 AM  
Anonymous Anonymous said...

ntaxei ti na pw?eidika gia ta *Heria*?rhino you know what i mean!me endiaferei mia aggelia pou mporw na apeythynthw?axaxxaxaxaxax!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*keep going* to trelo writing sou!
love ya
kai xanalew:TA SPASSSSSS

September 20, 2007 at 5:19 AM  
Blogger Κώστας said...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Το ποστ αλλά και το πρώτο σχόλιο όλα τα λεφτά!

October 13, 2007 at 3:39 AM  
Anonymous Anonymous said...

oh the archives!!

mixal

January 4, 2009 at 1:33 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home