Ζωγραφίζεις;

Monday, August 11, 2008

Μαντάννα ατ λαστ ιν αθενς!

Αν αυτό δε σου λέει τίποτα απολύτως
Αν δε θεωρείς τύχη/θαύμα/δώρο θεού το ότι το απόλυτο ραμολί έρχεται στο τσαρδί μας
Αν το "απόλυτη σταρ" στο μυαλό σου μετατρέπεται σε "άπλυτη σταρ"
Αν θυμάσαι τις απόπειρες της Μαντάννα να μπει στον κόσμο της υποκριτικής
Αν ξημερώσει σε χάνω
..Τότε είσαι στο σωστό βλογ! Διαθέτομε προτάσεις για την επερχόμενη σεζόν που θα γιομίσουν τας νύχτας του θεσσαλονικιότικου φθινοπώρου. Οι αναγνώσται από άλλες περιοχές παρακαλούνται ευγενικά να σύρουν τα σαρκία τους μέχρι τη σοβινιστική μας πόλη για να πούμε ότι έχει και κάποια απήχηση το βλογ.
Ξεκινάμε λοιπόν από το κοντινό μέλλον. Συγκεκριμένα, στις 10/9 μας έρχεται ο Zbigniew Preisner (του οποίου το όνομα προφέρω μονίμως λανθασμένα: Ζμπρίγκνιεβ Πράισνερ. Αλλά μην του το πείτε.) ο οποίος θα γεμίσει με τας μελωδίας του το λατρεμένο Θέατρο Γης. Εδώ ξέρουμε και την τιμή του εισιτηρίου, 25 ρούβλια το φοιτητικό. Μνια χαρά ο Ζμπρίγκνιεβ, θα μπορέσει να βγάλει και τα οδοιπορικά.
Συνεχίζουμε ωστόσο με ένα σεχ σύμπολ που θα μας τιμήσει με την παρουσία του αυτή τη σαιζόν. Ο Joaquin Cortes θα λικνίσει το κορμί του για χάρη μας στο αισθησιακό μουσικό χαλί του flamenco, οπότε καλού-κακού Μίνα, πάρε κι ένα δεύτερο σετ σουτιέν-βρακί (σε περίπτωση που πετάξεις το σουτιέν στη σκηνή/για το βρακί δε θα μιλήσω γιατί προσπαθώ να κρατήσω τους τύπους). Χάου ματς φορ δε στρίπ σόου; Δεν έχουμε ιδέα, δυστυχώς.
Για να είμαι ειλικρινής, έχουν κανονιστεί κι άλλα τζέρτζελα για το υπόλοιπο του Σεπτεμβρίου αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ, θέλω να το πω: στις 29/10 έρχεται η θεά του έθνικ κινήματος, η Natacha Atlas! Δεν ξέρω τίποτα περί εισιτηρίου, ξέρω μόνο πως θα είναι στο Αριστοτέλειο και προφανώς θα κόψω τη ρώγα μου για να πάω! Δηλαδή ναι, μπαχάρια και σαλβάρια και το i put a spell on you σε σλόου, σεβνταλίδικο τσιφτετέλι! ΘΕΛΩ! Πάνο και Ρο θα έρθετε, παρεμπιπτόντως, δεν το συζητώ καν.(Γιαν κι εσύ επίσης γιατί νιαρ).
Ένιχάου, στις 2/11 θα μας έρθει και η Diana Reeves την οποία θέεεελουμε να δούμε γιατί εκτός των άλλων, θυμίζει πολύ Dee Dee Bridgewater. Στο Αριστοτέλειο θα είναι και ετούτη, οπότε μετά από ένα λατρεμένο σάντουιτς απ'το "έτση", θα περάσουμε κι απο'κει.
Το τελευταίο σελεμπριτέ που παρατήρησα μέχρι στιγμής, είναι ο Tonino Carotone που θα μας περιμένει κι αυτός στο Αριστοτέλειο στις 5/11 (αν και αυτό μπορεί να εκληφθεί σαν απειλή, δεδομένου του γλιτσοπρόστυχου φυζίκ του).
Όπως και να'χει, η παχύσαρκη πόλη μας θα υποδεχτεί πολλά λατρεμένα ονόματα οπότε περιμένω να οργανώσουμε γκρουπ! Ζεβουζέμ!

υ.γ.1: Μάικ, όχι άλλες τρομαΧτικές φωτογραφίες!
υ.γ.2: Κωλοτρυπίδα της ανθρώπινης ύπαρξης [και της εξέλιξης], θα σου ήτο εύκολο να μην αντιγράφεις; Ένας σεβασμός στο άτυπο κόπυραϊτ είναι ένδειξη πολιτισμού. Μερσί.
υ.γ.3: ΝΗΣΤΕΥΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ, ΣΑΡΑΚΟΣΤΕΣ;;

7 Comments:

Blogger cassis said...

Ma afth h tragikh fotografia nomizw pws mporei na shmatodothsei to perasma apo ta agoura hronia twn palliwn proswpwn poy se shmadepsan, se kainouria proswpa poy den se shmadevoun kalee :P

ράιτ οφ πάσατζ!

Sto Preisnerouli tha ertheis telikaaa? Ela, mazevw groupaki :P

August 13, 2008 at 2:25 AM  
Anonymous Anonymous said...

a dankesen gia thn enhmeroshis... kapoies afixeis mou hto pantelws agnwstes mexri pou se diabasa... ;)

August 18, 2008 at 4:37 PM  
Blogger rhino said...

τα περί φωτογραφιών και αγουρίδων δε θα τα σχολιάσω, ω μάικ.. ωστόσο η αλήθεια είναι ότι τα πέτρινα χρόνια πέρασαν, οπότε μερσί! για πράισνερ θα μιλήσουμε τετ-α-τετ!:)
α προπό, ξαναντάνκεσεν μάιν χενεράλ! τιμή μου και κυρίως χαρά μου να σας ενημερώνω!:)

August 19, 2008 at 3:15 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ena mono 8a pw!!! Euxaristw!!!! Euxaristw pou me aksiwses na diavasw to xarakthrismo ths Mantona ws "apoluto ramoli"!!! Rhino zoume gia na s akoume!!!!!!!

August 19, 2008 at 12:19 PM  
Blogger cassis said...

Omg rhino, htizeis kai fanbase :P

August 19, 2008 at 3:02 PM  
Blogger rhino said...

immortal hope μου, σε ευχαριστώ από τα βάθη του είναι μου (που βρίσκεται κάτω από ένα ελαφρύ στρωματάκι λίπους, τη δημιουργία του οποίου οφείλω να πω ότι απολαμβάνω κάθε φορά και περισσότερο!) πάντως ναι που λες, εδώ λέμε τα πράγματα με το όνομά τους [και κυρίως τα κατατάσσουμε στο ηλικιακό γκρουπ που ανήκουν!] αα δώσε μου ξανά λινκ του βλογ σου γιατί στο πισί μου επικρατεί χάος!
__μιχάλη ζηλεύουμεεε; σε πτύω και τα υπόλοιπα θα τα πούμε τετ-α-τετ!

August 21, 2008 at 4:27 PM  
Anonymous Anonymous said...

re petameno arxidi..me exeis kanei rompa se olo to panellhnio!afou sou to'xw ksanapei...meniooo...mhn to kaneis auto..m'enoxlei!malaka takh!poutso k ksulo k souvla re!8a sou gamhsw ton ourano 8a sou maurisw t'astra!love ya!mina

September 11, 2008 at 5:56 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home