Ζωγραφίζεις;

Thursday, March 6, 2008

Τα αιδοία παίζει..

Ε ναι λοιπόν! Θα μπω κι εγώ σ' αυτό το παιχνίδι χωρίς όνομα (ω ναι, αυτό που από τη σελίδα 123 του πλησιέστερου βιβλίου, παραθέτεις τας σειράς 6, 7 και 8) και γι'αυτό, πριν πω οτιδήποτε άλλο, θέλω να ευχαριστήσω τον φίλτατο αστρομαχητή για την πρόσκληση. Γιέι!
Ωστόσο, ήμανε σε ένα δίλλημα: καθώς το κρεββάτι μου βρίσκεται ανάμεσα σε κομοδίνο και βιβλιοθήκη, είμαι ανάμεσα σε 2 βιβλία. Φυσικά η απόγνωση με χτύπησε πάραυτα και όλη τη νύχτα ταλανιζόμουν μην ξέροντας τι να αποφασίσω. Εν τέλει αποφάσισα, ως τυπικός καπιταλιστής, να δώσω αποσπάσματα και από τα 2 βιβλία διότι στο κάτω κάτω τι διάολο, 3 σειρές απ'το καθένα θέλουμε!
Έχομε και λέμε λοιπόν..

1ο βιβλίο: Genes VIII, Benjamin Lewin
"Οι διπλασιασμοί αυτοί είναι σχετικά πρόσφατα γεγονότα, καθώς δεν έχει μεσολαβήσει αρκετός χρόνος ώστε η απόκλιση που δημιουργείται να έχει εξαφανίσει τις ομοιότητές τους.
(ναι.. όταν λέω μετά ότι βαριέμαι στο βιολογικό...)

2ο βιβλίο: Ο καθρέφτης μες στον καθρέφτη, Μίκαελ Έντε
"Στη μέση του δωματίου υπήρχε μια καρέκλα απ' αυτές που χρησιμοποιούν στα ιατρεία και στα κουρεία. Με τη διαφορά ότι σ' ετούτην εδώ υπήρχε ένας επινικελωμένος στύλος που περνούσε από τη ράχη της και ένωνε το ταβάνι με το πάτωμα."
(Να, εδώ ας πούμε ΘΕΛΕΙΣ να μάθεις τι γίνεται παρακάτω. Σιχτίρ για μηχανογραφικό.. Παρεμπιπτόντως, Μιχάλη θενξ για το βιβλίο και όχι, δεν το έχω αρχίσει ακόμα-μα δεν είμαι θεος;;)

Και επειδή είμαι μεγάλος γούρουνος, καλώ τον---μάλλον όχι! ******απαιτώ****** να μπει κι ο Ανισόρροπος στο παιχνίδι χωρίς όνομα! Επίσης παίρνω την ελεεινή πρωτοβουλία και συγκαλώ σύνοδο για να ονομάσουμε επιτέλους αυτό το παίγνιον!

3 Comments:

Blogger cassis said...

Yaay 'Εντε!! *does a little dance* :P

Den peirazei vre, me to paso soy ^^
(ektos an thes na soy valw hronodiagrama/programa giati me ton oroskopo poy eheis hwris programa kapoy haneste!!xD)

March 6, 2008 at 10:07 AM  
Anonymous Anonymous said...

agapite mou,
onomazomai Vladimirosk Atias
kai eimai edw gia na sas apagagw k na sas metaferw sthn vash mas sthn area 51 (oxi kamia sxesh me to studio 54!) gia na dieksagoume panw sto eidos sas kapoies episthmonikes ereynes!
(ama anti gia eidos elega kormi den tha htan gamo tis prostyxies?)

eiste o prwtos omilwn rhinokeros kai einai anagh na melethsoume to dna sas taxysta (k ayth h leksi akougetai prostyxh!)

ayta


(entelws asxeto omws)

March 6, 2008 at 3:27 PM  
Anonymous Anonymous said...

pistevo oti ena tairiasto onoma gia ayto to paixnidi tha hto "Everesthmenoi sthn Omonoia"

March 9, 2008 at 5:52 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home